Eksklusif: Teori “Konspirasi Video Seks”, Apa Dosa Anwar Pada Majlis Sukan Negara Dan Kenapakah Wajah Lelaki Mirip Anwar Seiras Wajah Si Datuk T

Melihat kepada perjalanan kes “video seks” yang sedang hangat diperkatakan sekarang ini, seolah-olah ada banyak adengan melucukan berlaku sebenarnya. Biar pun ramai dikalangan penyokong UMNO BN seperti biasa “minat berdemo” sekarang ini (dulu Khairy kata macam monyet siapa-siapa yang berdemo dijalanan) yang meminta satu Suruhanjaya Di Raja ditubuhkan untuk menyiasat “siapakah pelakon video seks” itu. Namun, seperti biasa mereka kini terus menunjukkan kebodohan “kepala otak” masing-masing. Samalah juga dengan isu “DNA”, mereka tidak melihat fakta dan perjalanan kes yang begitu pincang dan meragukan, sebaliknya mereka mahu buktikan bahawa Anwar adalah tertuduh dalam kes tersebut. Maka, “DNA Lelaki Y” mahu dipadankan dengan DNA Anwar hingga menyebabkan Hakim Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur sendiri jadi keliru dan bengong yang akhirnya menarik balik keputusan membatalkan keputusan bicara dalam bicara sebelum ini untuk membenarkan berus gigi, tuala dan botol air yang diperoleh dari lokap tempat Anwar Ibrahim ditahan, dikemukakan sebagai bukti. Apa makna semua ini?. Maknanya mereka sedaya-upaya berusaha untuk mensabitkan Mantan TPM itu dengan kes berkenaan sebenarnya. Bukankah hakim itu sendiri yang menolaknya, tetapi tiba-tiba pula mengubah pendirian?. Wajarkan seorang hakim yang seperti “lalang” ini terus mengendalikan kes yang penuh kontrovesi itu?.

Dendam Rahim Tambi Chik Jadi Perangkap Anwar

Kini, Malaysia ditertawakan oleh masyarakat dunia sekali lagi dengan terbitnya konspirasi terbaru terhadap Anwar. Buktinya jelas apabila ada rakyat Malaysia yang bebas menayangkan video seks kepada umum tanpa rasa takut, kemudian pihak hotel juga membenarkan tayangan amal itu tanpa rasa takut dan akhirnya dengan bangga mengugut supaya pihak terbabit meletakkan jawatan dalam tempoh seminggi jika tidak mahu video lucah tersebut didedahkan. Malah, lebih aneh lagi mereka yang menyamar sebagai “Datuk T” itu tiba-tiba boleh muncul pula dalam masa tiga hari sebelum berakhir “tarikh ugutan terhadap pihak terbabit”. Lebih mengejutkan, daripada seorang kini menjadi tiga orang dan salah seorang daripadanya mengaku kecewa dengan tindakan Anwar mahu beliau mengundur diri berikutan skandal seksnya satu ketika dulu. Bukti ini sudah cukup, mengatakan bahawa “video seks” yang dipaparkan itu adalah sebagai perangkap untuk “membalas dendam” terhadap musuh politik beliau (Rahim Tambi Kecik) sebenarnya. Maknanya si Rahim Tambi Kecik (foto) sudah lama menyimpan dendam terhadap Anwar dan akhirnya menggunakan kesempatan itu sekarang. Beliau kemudian berpakat dengan seorang sahabat Anwar iaitu Datuk Shazryl Eskay.


Dua kali Anwar terpalit kes individu bekas pegawai Majlis Sukan Negara

Mungkin kerana si Eskay adalah orang yang paling sesuai memandangkan dia dilihat palik secocok dan mirip wajah Anwar Ibrahim itu sebenarnya. Beliau sebelum ini merupakan Bekas physiotherapist bagi pasukan Olimpik Gimnastik Amerika Syarikat dan kelab American Football ternama, Dallas Cowboys. Beliau dijemput pulang ke Malaysia oleh bekas PM Mahathir Mohamed untuk membantu proses pemulihan Anwar Ibrahim apabila beliau jatuh dari kuda sewaktu menjadi Timbalan Perdana Menteri. Eskay pernah ditempatkan di Majlis Sukan Negara untuk beberapa ketika. Beliau adalah diantara dua tiga individu terakhir yang diamanahkan untuk berunding dan memujuk Anwar supaya meletakkan jawatan Timbalan Perdana Menteri dan pergi menyambung pengajian di malam sebelum Anwar dipecat PM Mahathir.

Eskay Ada Dalam Video Seks Atau Dia Pelakonnya

Persoalannya sekarang, dulu kita pernah dikejutkan dengan berita pembabitan bekas jaguh pecut negara, Mumtaz Jaafar sebagai “mastermind” dalam kes Liwat II (Saiful). Kini, seorang lagi bekas orang kuat Majlis Sukan Negara pula dikaitkan dengan “kes Video Seks Anwar”. Apakah yang berlaku sebenarnya. Apakah semua pihak kini mula melakukan agenda untuk menjatuhkan maruah dan karier politik mantan TPM itu agaknya?. Apakah ada pakatan atau “master plan” bagi tujuan tersebut dari Majlis Sukan Negara agaknya?. Ini yang menimbulkan persoalan dikalangan rakyat sekarang. Malah, ramai yang tertanya-tanya kenapa Eskay mengaku dia ada dalam video seks tersebut. Begitulah pengakuan beliau apabila ditanya sama ada beliau yakin Anwar Ibrahim merupakan orang dalam video seks yang ditayangkan kelmarin. Jika itu alasanya, apa pula kes seorang pemberita yang menonton video itu, selain seorang wanita dan “lelaki mirip Anwar”, terdapat seorang lagi dilihat di permulaan video itu. Bagaimanapun, bahagian mukanya tidak kelihatan. Apa yang menjadi kemusykilan, jika dilihat pada gambar dipaparkan di atas, memang benar wajah Eskay “saling tak tumpah mirip Anwar”. Maka itu, apakah benar Eskay ada dalam bilik ketika Anwar “buat seks”, sedangkan tidak ada mana-mana manusia yang mahu perbuatan seks mereka disaksikan oleh orang lain selain “pelakon blue”.


Cuba lihat raut wajah Eskay, saling tak tumpah macam wajah Anwar
Beliau juga akui dia ada ditempat kejadian ketika itu, atau mungkin?

Maknanya, kemungkinan juga kita boleh kaitkan yang wajath mirip Anwar dalam video tersebut sebenarnya ialah Eskay. Rasionalnya, ada orang sanggup dibayar bagi melakonkan adengan seks seperti “pelakon blue film”, tambahan pula wajah yang dipaparkan dalam video itu tidak begitu jelas kelihatannya (hitam putih). Memang sekali pandang, wajah itu mirip Anwar Ibrahim. Bukankah ini sesuatu yang menarik untuk diperkatakan?

Kenapa Tayangan Amal Video Seks Itu Diluluskan

Inilah “teori konspirasi” yang perlu dibongkarkan sebenarnya. Tidak mungkin ada mana-mana hotel bertaraf empat atau lima bintang boleh memasang hingga tiga empat CCTV untuk merakamkan aksi seks seseorang melainkan ia memang sengaja dipasang. Jika CCTV dipasang oleh hotel tersebut, maka hotel itu telah melanggar hak-hak asasi manusia dan wajar dibawa ke muka pengadilan sebenarnya. Tidak mungkin hotel tergamak buat kerja “bodoh” seperti itu, melainkan ada orang yang memang merancang untuk mengenakan seseorang. Itulah hakikatnya, dan sebab itu jugalah pihak pengurusan Hotel Carcosa Seri Negara membenarkan Tayangan Amal Blue Film tersebut tanpa rasa takut atau ditarik lesen perniagaannya. Ini kerana, kerja-kerja dibelakang tabir dilakukan oleh orang yang berkuasa seperti Rahim Tambi Kecik. Sepatutnya, pihak hotel awal-awal lagi tidak meluluskan kebenaran “hak wajib tayang” video seks tersebut, tetapi kerana ini satu konspirasi maka ia benarkan dan pihak polis juga tidak melakukan serbuan atau operasi pada masa itu. Sedangkan mereka mempunyai “special branch” yang terlebih dahulu boleh mendapat maklumat tersebut sama seperti yang berlaku dalam program-program atau ceramah parti pembangkang. Bukankah mereka boleh melakukannya, tidak munasabah “tiada maklumat” sedangkan lokasi itu berdekatan dengan Bukit Aman. Bahkan, ramai dikalangan wartawan media yang diundang. Semua ini jelas merupakan satu penipuan semata-mata untuk menutup kelemahan sebenar kes ini. Banyak lagi kemusykilan lain yang akan didedahkan nanti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: