Terperangkap: Gara-Gara Takut Laporan Polis Di Buat Terhadap Beliau, Akhirnya “The Power Cam” Terpaksa Delete Semula Video Seks Itu Di Youtube

Seperti yang dijangka, akhirnya pihak yang memuat turun (upload) video seks mirip Anwar Ibrahim akhirnya terpaksa “delete” semua itu. Kenapa mereka takut? Kerana “perangkap sudah mengena” dan akhirnya dengan video itu juga rakyat berjaya mengesahkan ia bukanlah Anwar Ibrahim seperti yang digambarkan oleh puak-puak UMNO BN sebenarnya. Paling mengejutkan, seperti yang kami dedahkan terdahulu bagaimana video yang “hanya satu” berada ditangan Trio Datuk T dan kini telah diserahkan kepada pihak polis tiba-tiba boleh di muat naik (upload) oleh individu yang menggelarkan dirinya “Thepowercam” dari Thailand?. Bukankah ini membuktikan kepada kita, “skrip video seks tidak menjadi”. Paparan di Youtube yang jelas sekali boleh mengganggu siasatan polis itu, anehnya diterima pula oleh pihak polis. Malah, Setiausaha PDRM, Datuk Ghazali Md Amin (foto) sendiri boleh berkata penyebaran video seks berkenaan tidak mengganggu siasatan polis. Cuma pihak polis khabarnya akan membuka kertas siasatan jika ada laporan terhadap pemilik akaun Youtube yang berani memuat naik (upload) video berkenaan. Mungkin dek kerana takut identiti beliau dikenalpasti pemilik akaun Youtube terbabit akhirnya mengeluarkan semua video berkenaan.


Bukti, individu “thepowercam” telah delete video berkenaan hari ini

Paparan ini telah pun keluar pada video terbabit selepas ianya didelete

Bukankah ini membuktikan perancangan mereka semakin tidak menjadi sebenarnya. Pihak polis pula begitu mudah mengatakan penyebaran itu tidak mengganggu siasatan, sedangkan mereka harus ingat bahawa Trio Datuk T mengatakan video yang diserahkan kepada pihak polis adalah yang “tulen” dan satu-satunya video yang ada dalam simpanan mereka. Soalnya, kenapakah ada individu lain boleh menaik turun video tersebut?.

[Paling mengejutkan pihak polis sendiri mengakui siasatann terhadap rakaman video aksi seks yang didakwa melibatkan seorang pemimpin pembangkang itu mendapat “petunjuk awal” apabila bilik sebuah hotel di ibu negara yang menjadi lokasi ramakan video telah diperiksa. Maknanya kejadian tersebut dipercayai berlaku di ibu negara. Soalnya kenapa ada versi lain yang mengatakan ia berlaku di Thailand seperti yang didedahkan oleh Datuk Eskay. Apakah kerana mereka melihat ada tulisan Thailand skrin video berkenaan, maka mudah benar mengatakan ia berlaku di negara tersebut. Akhirnya semua pihak ini pasti akan terperangkap dengan permainan Trio Datuk T. Maka, adalah lebih elok pihak polis menjalankan siasatan terhadap Trio Datuk T daripada membuang masa menyiasat sesuatu yang jelas tidak masuk akal itu. Ternyata semua yang dilakukan adalah berniat jahat dan dipengaruhi dengan perasaan dendam kesumat politik yang cukup mendalam sebenarnya. Maka, itu persoalannya yang paling mengelirukan ialah kenapa individu terbabit takut sekarang dan akhirnya mengeluarkan semula video yang sudah di naik turun pada laman youtube beliau itu?].

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: